Ingram Micro distribueert nu ook Symantec High-End storage
01-04-2014

Ingram Micro distribueert nu ook Symantec High-End storage

 

Per direct voegt Ingram Micro de high-end storage oplossingen van Symantec toe aan zijn portfolio. Ingram Micro kan nu het volledige oplossingsportfolio van Symantec aanbieden aan zijn klanten. De uitbreiding is een beloning voor de huidige intensieve en succesvolle samenwerking. Tevens sluit deze uitbreiding uitermate goed aan bij Ingram Micro’s Value strategie en de sterke aanwezigheid binnen het SMB-segment.

Frank Rakké (foto), Business Manager Symantec bij Ingram Micro, is in zijn nopjes. “Waar de Symantec resellers van Ingram Micro in het verleden moesten uitwijken naar een andere distributeur om de gehele oplossing ingevuld te krijgen, kunnen we nu met trots zeggen dat dit niet meer nodig is. Dit is een belangrijke toevoeging op ons Advanced Solutions portfolio en tegelijkertijd een erkenning voor de kwaliteit van onze dienstverlening.”

Voorheen bestond het Symantec aanbod bij Ingram Micro uit: Norton (Consumer/Retail), Broadline producten (Backup Exec, Endpoint Protection), ExSP (service provider programma Symantec), Altiris (o.a. Mobile Management en IT Management Suite), High-End security producten (o.a. Critical System Protection, Encryptie en DLP). Daar zijn nu de High-End storage oplossingen aan toegevoegd. Ingram Micro heeft een dedicated Symantec team met gecertificeerde specialisten.

Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage