Redactie - 02 april 2014

Infotheek wordt Apple Solution Expert voor het Onderwijs

 

IT-reseller Infotheek is vanaf heden Apple Solution Expert – Onderwijs. Deze status wordt door Apple alleen toegekend aan onafhankelijke IT-dienstverleners die goed bekend zijn met de producten van Apple en precies weten wat er in het onderwijs speelt. Hierdoor hebben onderwijsinstellingen de garantie dat ze ook voor specifiek gebruik van Apple in het onderwijs bij Infotheek moeten zijn.

Als Apple Solution Expert – Onderwijs biedt Infotheek haar klanten diverse specifieke Apple voordelen. Onderwijsinstellingen profiteren van specifieke kortingen op Apple producten. Daarnaast beschikt Infotheek over het grootste team van Apple Certified Technical Coordinators in Nederland. Hierdoor kan Infotheek diverse Apple vraagstukken oplossen vanuit kantoor of op locatie. Ook biedt Infotheek de gelegenheid om specifieke trainingen voor het onderwijs te geven op het gebied van Apple.

Joost Kokke, Sales Director Infotheek, over de nieuwe Apple-status: “Hierdoor kunnen we ook totaaloplossingen met Apple producten aanbieden voor elk type onderwijsinstelling. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van iPad-scholen, de integratie van Apple producten binnen Microsoft omgevingen, de volledige ontzorging op het gebied van WIFI en de verhuur van Apple hardware. Daarnaast staan we er om bekend dat we de allernieuwste, nieuwe voorlaatste en refurbished hardware direct uit voorraad kunnen leveren. Dit geldt ook voor ons Apple aanbod.“

Condor

Sinds vorig jaar is Apple een steeds belangrijker onderdeel van Infotheek geworden. Eerst werd Apple reseller Condor Computers overgenomen en daarna werd Infotheek benoemd tot Apple Authorised Reseller. Hierdoor heeft Infotheek zich een unieke positie in de markt verworven. Naast het leveren van Apple producten, waarbij de garantie verlengd kan worden, verzorgt Infotheek ook de complete dienstverlening rondom Apple implementaties en nazorg. Van volledige Mobile Device Management oplossingen tot ingerichte Apple werkplekken met de zekerheid die alleen een Apple Authorised Reseller kan bieden, aldus Kokke.

Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!