Tintri op zoek naar partners
03-04-2014

Tintri op zoek naar partners

 

Tintri, leverancier van storage-oplossingen voor virtualisatie- en cloud-omgevingen, onthult plannen voor het resellerkanaal die ten doel hebben de omzet in de Benelux in 2014 fors te laten groeien. Het bedrijf wil het kanaal versterken en tegen het einde van het jaar over 10 solide partners in de regio beschikken. Ter ondersteuning van deze groeistrategie zal Tintri zijn lokale personeelsbestand verdubbelen en actief resellers werven.

Tintri stelde in 2013 Per Sølvager aan als salesmanager voor de Benelux en Scandinavië. Sølvager vervulde eerder verschillende sales- en managementfuncties bij bedrijven als NetApp en Riverbed en brengt meer dan 20 jaar ervaring naar Tintri. Hij heeft daarnaast een bewezen track record in sales management en business development. Onder zijn leiding wil Tintri zijn opmars in de Benelux doorzetten door succesvolle relaties met klanten te versterken en groei in de regio te stimuleren.

“Bedrijven in alle delen van Europa die de voordelen van virtualisatie willen plukken, merken al snel dat het beheer van hun storage-systemen in de gevirtualiseerde omgeving steeds kostbaarder en complexer wordt”, aldus Sølvager. “Tintri hanteert een interessante en sterk afwijkende aanpak op het gebied van opslag. Het levert een VM-bewuste appliance op basis van flash-opslag die exclusief voor gevirtualiseerde workloads is ontwikkeld. Resellers merken duidelijk dat deze aanpak klanten belangrijke voordelen oplevert en dat Tintri het kanaal volop kansen biedt. Mijn doelstelling is om het jaar te eindigen met een krachtig en succesvol partnernetwerk en om onze omzet in de Benelux en Scandinavische landen op agressieve wijze te vergroten”.

Doug Rich, de vicepresident EMEA van Tintri: “Tintri heeft een forse groei geboekt ten opzichte van vorig jaar. In de regio EMEA is sprake van een toenemende vraag naar storage-oplossingen die werkelijke ondersteuning bieden voor gevirtualiseerde omgevingen. Met Per aan het hoofd van onze verkooporganisatie en onze strategie voor het uitbreiden ons personeelsbestand en kanaal vertrouwen we erop dat we in een goede positie verkeren om onze zakelijke groei in EMEA te bevorderen. Ook zal dit ons helpen om productieve en waardevolle relaties aan te gaan met belangrijke partners in de Benelux en Scandinavië”.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage