Mendix introduceert gratis app platform Community Edition

Mendix introduceert gratis app platform Community Edition

Mendix introduceert gratis app platform Community Edition

03-04-2014

Mendix introduceert gratis app platform Community Edition

 

Mendix, ontwikkelaar van het gelijknamige app Platform as a Service (aPaaS), lanceert de Mendix Community Edition. Met deze gratis en vrijblijvend te gebruiken versie van het Mendix App Platform krijgen organisaties van elke grootte toegang tot de technologie die door leidende enterprises wordt gebruikt om bedrijfsapplicaties te ontwikkelen.

De nieuwe Mendix Community Edition is aangekondigd op Mendix World 2014. Op hetzelfde evenement is ook AppCloud gelanceerd, een nieuwe set cloud-services die de manier waarop organisaties bedrijfsapplicaties bouwen, delen en gebruiken, drastisch verbetert. De Mendix Community Edition zorgt ervoor dat de wereldwijde community van ontwikkelaars, power-users en business-experts toegang krijgen tot dezelfde technologie die grote organisaties gebruiken om bedrijfsapplicaties te ontwikkelen.

"Met de komst van de gratis Mendix Community Edition kan iedereen, van start-ups tot individuele ontwikkelaars in grote organisaties, direct gebruik maken van Mendix om gemakkelijk werkende applicaties te bouwen en met anderen te delen. Nu applicaties de belangrijkste differentiator worden in veel industrieën, hebben ontwikkelaars en organisaties, groot en klein, een betere en eenvoudigere manier nodig om een concept snel naar een werkende app te vertalen,” zegt Derek Roos (foto), CEO en medeoprichter van Mendix. “Onze nieuwe Community Edition is ontworpen om app-gedreven business-innovatie algemeen toegankelijk, eenvoudig en gratis te maken.”

Mendix Community Edition

De Mendix Community Edition bevat de snelle ontwikkelmogelijkheden van het Mendix App Platform, gecombineerd met een complete set van uitrolmogelijkheden voor kleine teams tot 10 gebruikers. Gebruikers kunnen probleemloos overschakelen naar commerciële edities om meer gebruikers toe te voegen en enterprise-mogelijkheden te kunnen gebruiken, waaronder private-cloud and on-premise uitrolmogelijkheden, app-monitoring, back-up en resource-management, evenals enterprise-beheer en ondersteuning.

Beschikbaarheid
De Mendix Community Edition is onthuld op Mendix World 2014 en zal op 10 april publiek beschikbaar komen. Nieuwe gebruikers kunnen zich nu aanmelden op now.mendix.com.

Witold Kepinski

 

 

Terug naar nieuws overzicht