Redactie - 04 april 2014

Ingram Micro biedt met Videonor aan resellers Video as a Service


IT-distributeur Ingram Micro is een samenwerking aangegaan met Videonor. De van origine Noorse aanbieder van hosted video (Video as a Service) vormt daarmee onderdeel van de Advanced Solutions divisie van Ingram Micro.

Videonor biedt hosted videoconferencing clients, virtuele meeting rooms (VMR) en aanverwante diensten aan in de cloud. De Video as a Service-oplossing sluit aan bij andere oplossingen, zoals die van Polycom, Cisco en Microsoft Lync. Videonor is een belangrijke aanvulling op het UC/Cloud portfolio aldus Remco van Zutphen, Business Manager bij Ingram Micro. “Naast de bekende endpoints van Polycom en Cisco kunnen we nu alle oplossingen, tot aan mobiele devices, integreren en dat in een maandelijks afrekenmodel. Dat betekent bijvoorbeeld voor onze resellers in het MKB dat zij geen hoge investering vooraf hoeven te doen, maar dat kunnen spreiden tegen een aantrekkelijk maandelijks tarief. De volledige en laagdrempelige oplossing wordt door ons verzorgd en ingericht en de klant heeft er geen omkijken meer naar.”

Øyvind Reed (foto), CEO Videonor, zegt: “We zijn erg enthousiast over de samenwerking met Ingram Micro in het algemeen en het ‘Your Way to Collaborate’ programma in het bijzonder. We delen dezelfde missie en passie om UC en professionele videoconferencing dichter bij de channel partners en eindgebruikers te krijgen. Dat doen we door barrières als complexiteit en toegankelijkheid te slechten en tegelijkertijd invulling te geven aan gebruikersgemak, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Daarmee zijn we in staat om verbeterde samenwerking en business transformation te realiseren.”
 
WK
 
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!