PEAK-IT introduceert flexibel solliciteren
07-04-2014
Deel dit artikel:

PEAK-IT introduceert flexibel solliciteren

 

Bij PEAK-IT is het nu mogelijk een sollicitatiegesprek te voeren op een eigen gekozen moment en manier. "Deze flexibiliteit is vooral belangrijk en prettig voor ICT professionals die vijf dagen per week aan het werk zijn. Naast het buiten kantoortijden solliciteren is het ook mogelijk om online met videobeeld te solliciteren. Wij merken dat latent zoekende ICT professionals eerder op gesprek gaan wanneer de mogelijkheden betreft tijden flexibeler worden", aldus Maarten Cobelens (foto) COO PEAK-IT.

Online solliciteren met video is een tweede mogelijkheid die PEAK-IT haar sollicitanten aanbiedt. Voor ICT professionals is het soms lastig om een sollicitatie in te plannen in verband met werk en reistijd.

ICT professionals van PEAK-IT volgen de PEAK-IT HBO Basecamp. Een traject van twee jaar waarin de ICT professional door middel van doelgerichte projecten, certificeringen, trainingen en praktijkopdrachten wordt opgeleid tot een IT Consultant. “Wij investeren graag in de toekomst van ICT professionals om enerzijds de kwaliteit te verhogen en anderzijds ICT professionals een goede start te bieden op de arbeidsmarkt", aldus Maarten Cobelens COO PEAK-IT.

Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht