Seagate sluit een partnerschap met Scality
08-04-2014

Seagate sluit een partnerschap met Scality

 

Seagate sluit een partnerschap met Scality, een bedrijf in storage op petabyteschaal. Dit betekent dat Scality oplossingen gaat ontwikkelen op basis van het Seagate Kinetic Open Storage-platform. Scality RING, een software-only storageoplossing, integreert nu met het Kinetic Open Storage-platform voor een volledig nieuwe ‘scale-out’ storageoplossing.

De door het Seagate Kinetic Open Storage-platform gevoede Scality-oplossing levert betere prestaties en verlaagt de total cost of ownership significant door de opslagserver-tier in het datacenter te elimineren. Deze oplossing is ontwikkeld voor grote cloud-leveranciers, financiële dienstverleners en mediabedrijven.

De nieuwe Scality RING-software wordt momenteel getest in de Rausch Netzwerktechnik Bigfoot Object Storage Solution (BOSS), gericht op ‘scale-out’ cloud-klanten. Het eerste functionele op Kinetic gebaseerde systeem in Europa is het BOSS 4U-chassis. Deze huist 72 HDD’s en levert 288 TB per 4U of 2,8 PB per rack. Elke harde schijf beschikt over twee 1 Gb Ethernet-poorten die toegankelijk zijn via een traditionele form factor hardeschijfinterface verbonden met een Ethernet-switch op de achterkant van het systeem.

Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage