Veeam Backup & Replication integreert met NetApp Snapshot, SnapMirror en SnapVault
07-04-2014

Veeam Backup & Replication integreert met NetApp Snapshot, SnapMirror en SnapVault

 

Veeam Software, aanbieder van oplossingen voor de bescherming van het moderne datacenter, kondigt een samenwerking aan met NetApp voor de ontwikkeling van een nieuwe databeschermingsoplossing voor het moderne datacenter. Veeam zal haar oplossing Backup & Replication integreren met NetApp Snapshot, SnapMirror en SnapVault.

Dankzij NetApp Snapshot kan de productie-omgeving iedere vijftien minuten geback-upt worden naar een andere opslagplaats zonder dat het invloed heeft op de prestaties. Explorer for Storage Snapshots van Veeam Backup & Replication levert snel en eenvoudig item-levelherstel van NetApp Snapshots, SnapMirror en SnapVault. “De samenwerking is een belangrijke mijlpaal en een belangrijke stap in de bescherming van het moderne datacenter,” vertelt Ratmir Timashev (foto), ceo bij Veeam. “Veeam is opgericht om de belangrijkste eigenschappen van virtualisatie te benutten en wederom zetten we een belangrijke technologie voor het moderne datacenter naar onze hand, waarmee we toegevoegde waarde en functionaliteiten bieden die ervoor zorgen dat de meest bedrijfskritische dienstverlening van onze 100.000 klanten altijd beschikbaar is.”

De integratie met NetApp Snapshot, SnapMirror en SnapVault zal opgenomen worden in Veeam Backup & Replication V8, dat in de tweede helft van dit jaar beschikbaar zal komen.

Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage