Redactie - 09 april 2014

EMC Nederland reikt Channel Partner Awards 2014 uit

 

EMC heeft tijdens de EMC Channel Update, die op 8 april plaatsvond in Loosdrecht, een aantal van zijn partners onderscheiden met een EMC Channel Partner Award. Tijdens het evenement, waarbij partners werden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in het EMC-partnerprogramma, ontvingen de winnende partners een award uit handen van Eelco Wanders van EMC.

De volgende partners zijn in de prijzen gevallen:

Openline - Partner of the Year 2013

E-Storage - Enterprise Solution

i3 Groep - Backup and Recovery

Telindus - Converged Infrastructure

DHS - SMB

Proact - Fastest Growing Partner

Visolity - Public Sector

Eelco Wanders, Channel Manager bij EMC "Een groot deel van onze omzet komt via het kanaal, daarom zijn we ook zo blij met ons sterke partnernetwerk en investeren we veel tijd en geld in ons uitgebreide partnerprogramma. Partners die extra goed presteren, op welk vlak dan ook, moeten daarvoor worden beloond. De partners die dit jaar een award in de wacht hebben gesleept zijn enorm betrokken en hebben een geweldige omzet in EMC-oplossingen laten zien. Daar zijn we vanzelfsprekend zeer verheugd over."

Jo Verstappen, Managing Director van Openline: "Partner of the Year van een wereldwijd succesvolle speler als EMC word je niet zomaar, daar moet je goed je best voor doen. We zijn uiteraard zeer trots op deze award. Het is de beloning van focus en samenwerking die we sinds vele jaren met EMC hebben We zijn ervan overtuigd dat het krachtige portfolio van EMC in combinatie met onze kennis, de benodigde certificering en ervaring komend jaar zal resulteren in mooie resultaten en tevreden klanten."

Door; Witold Kepinski

 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!