Redactie - 09 april 2014

Copaco 2tCloud biedt IASO cloud back-up diensten

 

Met ingang van 1 april heeft distributeur Copaco de cloud back-up diensten van IASO toegevoegd aan 2tCloud, het cloud service delivery platform van Copaco.

“De vraag naar off premises back-up oplossingen bij eindgebruikers neemt snel toe,” zegt Rick van den Hoogenhof (foto), Product Manager 2tCloud bij Copaco. “We zien in IASO dan ook een waardevolle uitbreiding van ons cloud services aanbod.

Net als onze andere cloud services worden de oplossingen van IASO via ons cloud service delivery platform beschikbaar gesteld en zijn resellers in staat om deze diensten uit eigen naam te factureren aan hun eindklanten. De factuurbedragen worden, eventueel in combinatie met andere diensten, geconsolideerd op één maandelijkse factuur. Dat zorgt voor eenvoud en gemak, zowel voor de reseller als de eindgebruiker.”

IASO is compatibel met alle gangbare platforms en biedt alle noodzakelijke functionaliteiten rondom databeschikbaarheid. “Zo creërt de IASO Local Speed Vault een hybride omgeving voor de eindgebruiker, waarin de lokale back-up automatisch ook in 2tCloud wordt opgeslagen, zodat deze na een calamiteit altijd weer over zijn data kan beschikken. Maar IASO is ook in te zetten als back-up dienst voor de virtuele servers in het 2tCloud portfolio, om zo een one-stop-shop oplossing te bieden aan de eindgebruiker.”

“De technologie van IASO geniet internationale bekendheid en is daarmee ook een uitstekende binnenkomer voor resellers, om daar vervolgens aanvullende dienstverlening bij aan te bieden,” aldus Van den Hoogenhof.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!