Comsoft start met Global Knowledge educatie-portal Comsoft Academy
15-04-2014
Deel dit artikel:

Comsoft start met Global Knowledge educatie-portal Comsoft Academy

 

Comsoft lanceert in samenwerking met IT-opleider Global Knowledge een educatie-portal onder de naam Comsoft Academy. Met deze portal wordt het dienstenaanbod van Comsoft direct verder uitgebreid.

De adviseurs geven onafhankelijk advies over Softwarelicenties en Cloudoplossingen en optimaliseren softwarecontracten voor de klant. De SAM adviseurs (Software Asset Management) beperken de compliance risico’s voor de klant en adviseren de klant bij het optimaal investeren in software. Effectief gebruik en training in het gebruik  van software is essentieel en Comsoft Academy is hiervoor ontwikkeld en recent aan het dienstenportfolio van Comsoft  toegevoegd.

Klanten beschikken over een keuze uit diverse IT- en vaardigheidstrainingen. Comsoft werkt hiervoor samen met Global Knowledge, een aanbieder van IT-trainingen en levert IT- en management professionals een uitgebreid curriculum aan cursussen van verschillende fabrikanten. Gezamenlijk bieden ze officieel gecertificeerde en geautoriseerde IT-, Management- & Vaardigheidstrainingen aan die moeten aanlsuiten specifieke opleidingsbehoeften en die mensen opleiden tot de gewenste certificering. “Comsoft Academy” levert gebruikers meerwaarde bij het gebruik van software, draagt bij aan besparingen in IT en zorgt voor gemotiveerde medewerkers”, aldus Miranda Radder, Marketing & Communicatie Manager bij Comsoft direct bv.

De cursussen, trainingen en opleidingen worden in diverse leermethodieken aangeboden, waaronder klassikaal onderwijs in eigen opleidingscentra of op locatie bij de klant, via e-Learning en via Virtual Classrooms.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht