Dell komt met nieuwe Compellent Storage Center 6.5 array-software met tiering-mogelijkheden
16-04-2014

Dell komt met nieuwe Compellent Storage Center 6.5 array-software met tiering-mogelijkheden

 

Naast flash-optimalisatie en intelligente verplaatsing van data met Dell Cache for SAN tussen de interne server-cache en traditionele storage-arrays breidt de nieuwe versie van de Dell Compellent Storage Center 6.5 array-software met tiering-mogelijkheden van eerdere versies uit met nieuwe functies. Dit maakte Dell bekend tijdens het Dell Enterprise Forum 2014 in Frankfurt.

De Dell Compellent Flash-optimized Solution met Storage Center is en blijft de eerste storage-oplossing in zijn soort die intelligente dataverplaatsing biedt tussen uiteenlopende typen flash-technologieën of een combinatie van flash-storage en traditionele harde schijven. Dell zegt de efficiëntie van zakelijke storage-technologie vergroten, zodat klanten de prestaties van uiteenlopende typen schijven kunnen optimaliseren en hun storage-kosten kunnen minimaliseren. Door de Compellent Data Progression-technologie kunnen zij beschikken over volledig op flash gebaseerde prestaties tegen dezelfde prijs als een schijfgebaseerde oplossing en bovendien storageruimte besparen.

Storage Center 6.5 maakt de balans tussen betaalbare capaciteit of prestaties nog beter zegt Dell. De software maakt het mogelijk om met één SAN betere flash-prestaties te realiseren en gebruik te maken van storage-capaciteit met hoge dichtheid en verbeterde compressie op block-niveau, aldus de leverancier.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage