HP introduceert MSA 1040 entry level storage system
16-04-2014

HP introduceert MSA 1040 entry level storage system

HP introduceert MSA 1040 entry level storage system die door channel partners worden verkocht. HP verwacht dat de verkoop in het entry-level opslagsegment zal toenemen. Klanten in dit segment zijn vaak afhankelijk van lokale IT-verkopers bij het adviseren, implementeren en beheren van de storage die zij nodig hebben om aan hun eisen te voldoen.

Een groot deel van het midden- en kleinbedrijf (MKB) beschikt niet over de financiële- en IT-middelen om de juiste storage te implementeren, aldus HP. Terwijl deze storage essentieel is om te kunnen voorzien in de grote beschikbaarheid voor virtuele infrastructuur, om snelle datagroei te beheren en om bedrijfskritische informatie te beschermen.

Het nieuwe HP MSA 1040 Storage systeem is voorzien van HP MSA technologie die wereldwijd al meer dan 400.000 keer is ingezet. De nieuwe generatie MSA maakt het voor meer kleine en middelgrote bedrijven mogelijk om toegang te krijgen tot de veerkrachtige gedeelde storage die nodig voor bijvoorbeeld server virtualisering met een dual-controller systeem.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage