Redactie - 18 april 2014

Agile Software wint Veeam EMEA ProPartner of the Year 2013 Award

 

Veeam Software, aanbieder van oplossingen voor de bescherming van het moderne datacenter, heeft de winnaars bekendgemaakt van de ‘EMEA Partners of the Year 2013 Awards’. Het Nederlandse Agile Software is Best Growth ProPartner of the Year.

De winnaars zullen worden gehuldigd tijdens de ‘Veeam 2013 EMEA Partner Awards’-ceremonie. Dit tweedaagse evenement vindt plaats op 15 en 16 mei in Istanbul. Tijdens dit evenement zullen Veeam en haar belangrijkste partners nieuwe samenwerkingsstrategieën ontwikkelen en in de vorm van roundtables de mijlpalen van 2014 bespreken, zegt Gilles Pommier, EMEA Channel Vice President bij Veeam Software. “Het Veeam ProPartner-programma biedt partners de tools die zij nodig hebben om een betrouwbare adviseur voor hun klanten te zijn. Bovendien verkrijgen ze dankzij het programma exclusieve toegang tot middelen die de licentie- en serviceverkoop stimuleren, nieuwe mogelijkheden creëren, de winstgevendheid vergroten en bijdragen aan het sneller sluiten van deals. Onze missie is het vergroten van het succes van onze partners. Zonder het succes van onze partners is Veeam ook niet succesvol. We zullen binnenkort onze 100.000e klant verwelkomen en we zijn ons ervan bewust dat we deze mijlpaal te danken hebben aan onze partners, die we door het uitreiken van de awards belonen.”

De winnaars van de ‘EMEA ProPartner of the Year Awards’ zijn gekozen in drie categorieën, namelijk ‘Best Growth’, ‘Best Performer’ en ‘Best Distributor’. De ‘Best Growth ProPartner of the Year’ liet de grootste stijging zijn in de verkoop van Veeam-producten vergeleken met het jaar daarvoor. De ‘Best Performer ProPartner of the Year’ genereerde de meeste omzet en de ‘Best Distributor ProPartner of the Year’ was het meest succesvol op het gebied van sales, acquisitie van nieuwe ProPartners en marketing. In de drie categorieën werden de volgende winnaars uitgeroepen:

Best Growth ProPartner of the Year

·Dorcom Med, EMEA – Israël

Agile Software, NEMEA – Nederland

Nexpert AG, CEMEA – Zwitserland

Naitways, SEMEA – Frankrijk

Best Performer ProPartner of the Year

Bechtle, EMEA – Duitsland

Softcat UK, NEMEA – Engeland

Comparex, CEMEA – Duitsland

SCC, SEMEA – Frankrijk

Best Distributor of the Year

Also, EMEA – Zwitserland

Azlan, NEMEA – België

Ingram Micro, CEMEA – Duitsland

Azlan, SEMEA – Frankrijk

 

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!