Hitachi introduceert Virtual Storage Platform G1000
23-04-2014

Hitachi introduceert Virtual Storage Platform G1000

Hitachi introduceert Hitachi het Hitachi Virtual Storage Platform (VSP) G1000. Dit is een systeem dat geschikt is voor het Virtual Storage Operating System. De combinatie van de nieuwe SVOS software en hardware biedt klanten volgens Hitachi een fundament voor bedrijfskritische enterprise-applicaties.

Het systeem kan klein beginnen en is in staat tot doorvoerprestaties van ruim boven de 3 miljoen IOPS (Input/Output Operations per Second), ruim 48GB/sec aan bruikbare bandbreedte en NFS prestaties van ruim 1,2 miljoen ops/sec.

De VSP G1000 is een platform voor het uitrollen voor al hun data waarbij de capaciteit naadloos kan groeien en die voorziet in een breed scala aan behoeften, waaronder een virtualisatiecontroller zonder interne capaciteit;· een unified storage-systeem met tot 8-node Hitachi NAS-platform (HNAS) -clusters;· een infrastructuur met een hoge beschikbaarheid voor Hitachi Content Platform-omgevingen.

UCP

Hitachi biedt verder nieuwe Unified Compute Platform (UCP) instapconfiguraties voor VMware vSphere en verbeterde mogelijkheden in UCP Director, zoals serverprofilering voor eenvoudiger provisioning en versterkte disaster recovery-integratie. De nieuwe versie van Hitachi Command Suite (HCS) geïntegreerde beheerplatform ondersteunt de nieuwe GLOBAL opslagvirtualisatiefuncties in SVOS. Tevens biedt het een gemeenschappelijke REST API voor het hele platform, alsmede een geüpdatete en gestroomlijnde gebruikersinterface.

De nauwe samenwerking met strategische partners zoals Microsoft , SAP en VMware zorgt ervoor dat SVOS en het VSP G1000 gecertificeerd zijn voor belangrijke initiatieven zoals Microsoft Private Cloud-implementaties, SAP HANA Tailored Data Center Integration en VMware Software-Defined Data Center-technologie.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage