Tintri breidt wereldwijd partnerprogramma uit
24-04-2014

Tintri breidt wereldwijd partnerprogramma uit

 

Tintri, leverancier van storage-oplossingen voor virtualisatie- en cloud-omgevingen, maakt bekend dat het zijn wereldwijde programma voor kanaalpartners heeft uitgebreid. Partners profiteren volgens de leverancier daarmee van nieuwe tools, training en voordelen die de groei en differentiatie van hun bedrijf een boost geven door het stimuleren van de verkoop van de  storage-oplossingen van Tintri.

Het Tintri Channel Partner-programma vormt een pijler van de wereldwijde go-to-marketstrategie van Tintri. De uitbreiding van dit programma komt in een tijd waarin het bedrijf zich opmaakt voor een exponentiële groei in de vraag naar zijn ‘smart storage’-oplossingen. Tintri zegt op weg te zijn om 100 procent van zijn omzet via het kanaal te realiseren. Zijn zakelijke klanten hosten samen meer dan 100.000 virtuele machines op de systemen van Tintri. Bijna 70 procent van hen ging over tot herhalingsaanschaf. Daarbij besteedden ze gemiddeld 2,5 keer meer dan bij hun eerste bestelling. Uit deze groeicijfers blijkt dat er binnen de storage-markt volop kansen in het verschiet liggen voor partners, aldus Trinti.

Tintri breidt zijn partnerprogramma uit met de volgende nieuwe initiatieven:

Tintri Certified Sales Professionals en Tintri Certified Systems Engineer – Tintri heeft recentelijk een certificeringsprogramma voor verkoopprofessionals geïntroduceerd ter aanvulling op het bestaande trainingprogramma voor system engineers. De online certificeringen vormen inmiddels een voorwaarde voor deelname aan het partnerprogramma. Deze aanpak zorgt ervoor dat partners kennis van zaken hebben en erkenning krijgen voor hun expertise ten aanzien van de verkoop en ondersteuning van de slimme storage-oplossingen van Tintri en het communiceren van de unieke voordelen daarvan aan klanten.

Het partnerprogramma biedt nu drie partnerniveaus – Platinum, Gold en Silver. Naarmate partners hun kennis van Tintri-oplossingen verdiepen en specifieke mijlpalen realiseren, bereiken ze een nieuw partnerniveau. Daarmee komen ze in aanmerking voor aanvullende ondersteuning door Tintri en nieuwe voordelen. Tintri brengt de vaardigheden, certificeringen en reikwijdte van partners in kaart en gebruikt deze als basis voor het bepalen van een gezamenlijke marktstrategie. Partners die het Platinum-niveau bereiken, ontvangen het hoogste niveau van marktondersteuning en toewijding vanuit Tintri.

Tintri Partner Program App – Deze app biedt partners toegang tot informatie vanaf al hun mobiele apparaten. Partners kunnen onder meer een beroep doen op verkooptools, incentives, updates en training en contactgegevens van verkoopmedewerkers. Daarnaast kunnen zij deals registeren terwijl ze onderweg zijn.

Tintri Partner Advisory Council – Deze adviesraad voor partners is door Tintri in het leven geroepen om hechte banden met partners te vormen en de uitwisseling van best practices te bevorderen.

Raadpleeg voor meer informatie http://www.tintri.com/partners/tintri-partner-benefits

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage