Zycko distribueert LoadMaster application delivery-producten KEMP Technologies
24-04-2014
Deel dit artikel:

Zycko distribueert LoadMaster application delivery-producten KEMP Technologies

 

Zycko distribueert vanaf heden de LoadMaster application delivery-producten van KEMP Technologies in de Benelux. “Wij verwachten veel van deze samenwerking met KEMP Technologies," zegt Frank Vianen (foto), marketingmanager van Zycko. “Het portfolio van KEMP sluit aan op de groeiende marktvraag naar kostenefficiënte technologie die de 24/7 beschikbaarheid van IT mogelijk maakt.”

KEMP Technologies biedt een diverse productlijn op het gebied van application delivery en load balancing. Hiermee kunnen organisaties van elke grootte hun (web)infrastructuur optimaliseren met technologie voor high-availability, high-performance, flexibele schaalbaarheid en die tegelijk veel beheergemak en veilige werking garandeert, aldus Marco de Graaff, Channel Manager Benelux van KEMP: “KEMP is de afgelopen drie jaar met 425% gegroeid en heeft meer dan 16.000 klanten wereldwijd. Zycko past uitstekend bij KEMP in de Benelux, omdat het bedrijf diepgaande productkennis heeft en flexibele ondersteuning biedt bij ons logistieke proces, waarmee we de bekendheid van onze producten in de Benelux kunnen vergroten.”

Microsoft Azure
De producten van KEMP Technologies blinken uit in implementatiegemak en door de uitstekende prijs-performance verhouding. KEMP biedt onder andere standaard templates aan voor specifieke gebruikdoelen, waarmee de doorlooptijd bij de ingebruikname aanzienlijk wordt verkort. De producten bieden verder de breedst mogelijke ondersteuning voor virtualisatieplatformen, waaronder VMware, Hyper-V, Xen, KVM en Oracle VirtualBox. Uniek in de markt is de ondersteuning van Microsoft Azure. Sinds 2013 wordt het bedrijf met de gevirtualiseerde en hardware Loadmaster-producten erkend in het Gartner Magic Quadrant voor Application Delivery Controllers. De Graaff: “Mede door deze erkenning groeit KEMP Technologies sterk. We zien ook een enorme potentie in de Benelux, met name door de groeiende interesse in cloud-diensten en organisaties die aan een hybride cloud bouwen. Onze technologie biedt een krachtige en kostenefficiënte oplossing voor deze markt.”

Kennisoverdracht
De samenwerking met Zycko is volgens De Graaff in lijn met de groeiverwachting van KEMP Technologies: “De samenwerking met Zycko is zeker meer dan distributie alleen. We zullen ook samenwerken om onze capaciteit voor kennisoverdracht en trainingen vergroten. Daar is veel vraag naar, wat we terugzien in de vele inschrijvingen op onze trainingsdagen."

De LoadMaster-productlijn van KEMP Technologies is per direct leverbaar via Zycko Benelux.

Door: Witold Kepinski

 

 

Terug naar nieuws overzicht