Redactie - 28 april 2014

Oracle kiest iRent als officiële verhuur- en demopartner

 

Oracle gaat met iRent werken als officiële verhuur- en demo leverancier van haar producten. iRent, Gold member binnen het Oracle PartnerNetwork (OPN), biedt vanaf heden Oracle hardware te huur aan in Nederland. Hiermee komt iRent tegemoet aan de groeiende vraag naar tijdelijke inzet van storage-oplossingen en high-end servers.

Recentelijk heeft iRent diverse Oracle hardware-oplossingen toegevoegd aan haar portfolio. iRent heeft een gerenommeerde naam opgebouwd in de tijdelijke inzet van IT-apparatuur en met de toenemende vraag naar tijdelijke inzet van high-end servers en storage-oplossingen voldoet iRent aan de groeiende behoefte in de markt.

De positie van iRent komt voornamelijk tot zijn recht met de ondersteuning van Oracle, haar partners en eindgebruikers door de inzet van Oracle-apparatuur op korte termijn, zoals proof-of–concepts. Daarnaast maakt iRent ook gebruik van Oracle-apparatuur voor commerciële verhuur aan klanten die een tijdelijke behoefte aan extra capaciteit hebben. De keuze van iRent voor Oracle is tot stand gekomen vanwege het complete portfolio van Oracle en de toenemende vraag naar Oracle hardware-oplossingen in de markt.

“Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met Oracle. Het snel schakelen en de doortastendheid van Oracle geven ons het vertrouwen dat we samen met onze kennis van de verhuurmarkt en de Oracle producten voldoen aan onze sterke groeiambities”, aldus Rob Heerink, Business Manager van iRent.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!