New Day at Work belicht zijn Workspace 365 tijdens Telco Cloud World Forum in München
30-04-2014
Deel dit artikel:

New Day at Work belicht zijn Workspace 365 tijdens Telco Cloud World Forum in München


Tijdens het Telco Cloud World Forum in München, waar telco’s cloudstrategieën, heeft New Day at Work ceo Erik Nicolai zijn online werkplek Workspace 365 belicht.

Tijdens het Telco Cloud World Forum bespraken British Telecom, AT&T, Orange en Verizon in München de toekomst van de cloud. Bij New Day at Work geloven ze dat traditionele remote desktop ’s en operating systemen vervangen worden door de browser. Daarom willen zij met telco’s in gesprek over Workspace 365, een online werkplekvoor het mkb met Office 365 of Hosted SharePoint – Exchange. Telco’s hebben de mogelijkheid de werkplek in hun eigen kleuren aan te bieden en zelf in te vullen met clouddiensten. Daarnaast ontwikkeld New Day at Work business apps zodat telco’s de mogelijkheid hebben de werkplek voor gebruikers uit te breiden en zelf meer upsells te maken.

Resellers

Op dit moment werkt New Day at Work in Nederland onder andere samen met telco KPN. Samen hebben zij een cloudstrategie voor Workspace 365 in Nederland opgesteld. KPN biedt de online werkplek zowel direct als indirect aan. Het indirecte kanaal bestaat uit zowel kleine als grote IT resellers en cloudproviders. Het indirecte kanaal krijgt trainingen en documentatie op het gebied van techniek, sales en marketing om Workspace 365 eenvoudig naar de markt te brengen. Sinds kort levert KPN de dienst ook indirect via de Open Cloud Store van KPN waar resellers kunnen inkopen. Als direct kanaal gebruikt KPN de zakelijke Cloud Store om Workspace 365 te leveren aan het MKB.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

MKB