Redactie - 29 april 2014

Acer onthult in New York nieuwe pc's, tablets en all-in-one PC


Tijdens het introductie-evenement "A Touch More Connected" in New York lanceerde Acer tal van nieuwe producten.

Acer introduceert ten eerste de Iconia One 7, een draagbare 7" tablet met Intel chips voor de consumentenmarkt.

Acer introduceert verder twee nieuwe 11,6" notebooks, de Acer Aspire V 11 (touch) en E 11, die voorzien zijn van een FlowCurve ontwerp zonder ventilator. De nieuwe dunne en lichte 11,6" notebooks combineren computerkracht met tot 1TB opslagruimte en bieden Windows 8.1-tools.

Nieuw is de Acer de 2-in-1 Aspire Switch 10 notebook. Het apparaat is voorzien van een magnetische Acer Snap Hinge, waarmee eenvoudig geschakeld kan worden tussen modi en het toetsenbord snel in het dock geplaatst kan worden voor extra opslagmogelijkheden.

Acer lanceert verder de Aspire E 14 en E 15 notebookseries. Om aan verschillende klantbehoeften tegemoet te komen, is een reeks aan weergaveopties beschikbaar, denk aan Touch/Non-Touch, Full HD/HD en glanzend of mat display.

Acer onthulde tot slot de Acer Aspire U5-620, een 23-inch All-in-One (AIO) PC met geavanceerde video- en audiocommunicatiemogelijkheden, gecertificeerd door Skype. Hiermee is deze AIO ideaal voor gebruikers die een apparaat zoeken dat de mogelijkheid biedt om hoogwaardige webvideochats te faciliteren, aldus Acer.

Door: Witold Kepinski
 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!