Redactie - 30 april 2014

Actuera en Quinity bundelen krachten in Keylane

Softwarespecialisten Actuera en Quinity bundelen hun krachten in een gemeenschappelijke groep met de nieuwe naam Keylane.

Hiermee wordt een volgende stap gezet in de internationale groei-ambities van beide bedrijven: één van de leidende spelers in Europa te worden, met flexibele standaardsoftware voor de kernprocessen van de verzekerings- en pensioensector. Zij blijven overigens onder eigen label op de Nederlandse markt opereren, aldus ceo van Quinity, Ralf Timmer en Ronald Kasteel (foto), ceo Actuera.

Quinity is een leverancier van standaardsoftware voor verzekeraars. Actuera levert software voor pensioenfondsen, pensioenuitvoerders, bedrijfstakken en pensioenverzekeraars. Ronald Kasteel, Jan van Reenen en Ralf Timmer vormen samen de directie van Keylane.

Waterland Private Equity (Waterland), participatiemaatschappij uit Bussum, heeft een meerderheidsbelang in zowel Actuera als Quinity en ondersteunt de groeiversnelling met de inzet van het eigen internationale netwerk en adequate financiële slagkracht. Keylane zal met autonome groei en mogelijke overnames verder invulling geven aan haar internationale strategie.

Door: Witold Kepinski

 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!