Redactie - 01 mei 2014

ZyXEL breidt GS1900 managed switches aanbod uit

 

ZyXEL Communications, leverancier van netwerk- en communicatieoplossingen, breidt zijn reeks van GS1900 smart managed switches uit. De nieuwe 24- en 48-poorts GbE Smart Managed Switches bieden Gigabit snelheden. Tevens ondersteunen de nieuwe ZyXEL GS1900 switches Power over Ethernet (PoE) netwerkapparatuur, zoals wireless access points, IP-telefoons en IP-surveillance camera’s.

De ZyXEL GS1900 switches staan bekend om de hoge prestaties dankzij de betrouwbare Gigabit Ethernet technologie, Layer 2 beheercapaciteiten en uitstekende functionaliteiten. De veilige en energiezuinige ZyXEL GS1900 Serie smart managed Gigabit Ethernet switches zijn nu uitgebreid met 24-poorts en 48-poorts rackmount switches. Deze nieuwe zakelijke switches zorgen voor een hoge performance van het netwerk waarbij applicaties altijd beschikbaar zijn. ZyXEL biedt een levenslange garantie aan klanten die de GS1900 Serie switches aanschaffen, waardoor hun investering in deze switches verzekerd zijn. De nieuwe reeks managed switches geven resellers groeikansen om hun klanten in het mkb en grotere organisaties te voorzien van zakelijke netwerkapparatuur met enterprise functies tegen een mkb-prijs.

Content
De ZyXEL 24-poort en 48-poort smart managed switches zijn verkrijgbaar in rack-mountable modellen met en zonder Power over Ethernet (PoE). De non-PoE ZyXEL GS1900 modellen zijn uitermate geschikt voor netwerken die hoge doorvoersnelheden vereisen. De PoE-switches leveren additionele flexibiliteit voor gekoppelde apparatuur zoals VoIP-handsets, IP- surveillancecamera’s en wireless access points.

Alle ZyXEL GS1900 smart managed switches bieden Gigabit Ethernet, waardoor hoge doorvoersnelheden altijd worden gegarandeerd in serverruimtes en datacenters. Dat is interessant voor organisaties die steeds meer rich media en content over hun netwerk versturen. Een aantal switches zijn voorzien van een glasvezelconnectie waardoor er een snelle connectie wordt gegarandeerd over lange afstanden.

Mkb-prijs
“De GS1910 smart switches zijn uitgerust met enterprise functies die tegen een mkb-prijs verkrijgbaar zijn. ZyXEL heeft daarnaast de GS1900 end-to-end netwerkoplossing ontwikkeld, omdat steeds meer klanten vragen naar Layer 2 web-managed netwerkwerkapparatuur die PoE-apparatuur ondersteunt. De ZYXEL GS1900 reeks is daarom een aantrekkelijk alternatief voor klanten die nu nog gebruik maken van unmanaged devices en tegen een scherpe prijs willen overschakelen naar web-managed switches”, aldus Tonko de Wit 9foto), marketing manager bij ZyXEL.

Beschikbaarheid
Met de ZyXEL GS1900 kunnen resellers de business van hun klanten en van zichzelf te verbeteren, aldus De Wit. “Het ZyXEL partnerprogramma ondersteunt hen met technische en sales trainingen rond ZyXEL switching, wireless en security oplossingen. We bieden onze channel partners aantrekkelijke marges en incentives als ze de ZyXEL GS1900 end-to-end netwerkoplossing aan hun klanten verkopen en installeren. De nieuwe reeks ZyXEL GS1900 switches zijn per direct beschikbaar bij resellers en distribiteurs van ZyXEL.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!