Redactie Dutchitchannel.nl doet live verslag van EMC World 2014 in Las Vegas
05-05-2014

Redactie Dutchitchannel.nl doet live verslag van EMC World 2014 in Las Vegas


De redacties van Dutchitchannel.nl en Executive-people.nl doen live verslag van EMC World 2014 in Las Vegas, de jaarlijkse conferentie van storage leverancier EMC voor eindgebruikers en klanten.  

Thema van dit jaar is 'Redefine' ofwel het herdefiniëren van strategien en business om klanten te voorzien van de beste software defined storage oplossingen in het tijdperk van cloud/mobile. EMC gaat in op het derde platform van IT, dat gebaseerd is op megatrends op het gebied van cloud, mobile, social en Big Data. Deze trend creëert volgens EMC veel nieuwe mogelijkheden, maar ook competitieve dreiging, voor bedrijven in elke sector.

Vanuit Nederland zijn tientallen parters en klanten aanwezig. Ze volgen daar onder andere sessies over hoe je het beste een hybride cloud strategie opzet met software defined datacenters (sddc) en een goede data protection strategie. 

Deelnemers die van rock muziek houden zitten goed bij EMC World 2014. Het evenement wordt afgesloten met een optreden van Imagine Dragons, bekend van een hit Radioactive.
 
Door: Witold Kepinski
 
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage