STROY opgericht om datadragers te vernietigen
09-05-2014
Deel dit artikel:

STROY opgericht om datadragers te vernietigen


Het bedrijf STROY speelt in op de toenemende behoefte aan veilige datavernietiging door in Nederland datavernietiging op locatie bij klanten aan te bieden die ook nog eens tot in de kleinst mogelijke eenheden, 30mm2, de datadragers kan vernietigen.

STROY is gespecialiseerd in het adequaat vernietigen van deze waarde gevoelige infodragers en beschikt over mobiele datashredders waarmee zij op zichtbare en transparante wijze alle data vernietigen. De gescreende en gecertificeerde professionals komen langs met een mobiele datashredder, voorzien van een aggregaat waardoor stroomvoorziening ter plaatse geen vereiste is. “Wij laten niets aan het toeval over, wij vernietigen alle vertrouwelijke data en waarborgen daarmee de toekomst van veel bedrijven en instellingen”, aldus oprichter Roy Soentpiet. “We nemen niets mee en laten alles achter bij het bedrijf. Het is dan veilig versnipperd tot in gruis van maar liefst 30mm2. Dat is uniek in Nederland'

Nato

In 1991 richt Roy Soentpiet UNI Business Centre op, gespecialiseerd in ICT hardware, software en netwerken. UNI werkt voor nationale en internationale organisaties zoals bijvoorbeeld Nato, die de hoogste eisen aan betrouwbaarheid en veiligheid stellen. UNI bezit diverse certificaten van o.a. EADMS. Omdat Roy gelooft dat het adequaat vernietigen van vertrouwelijke data bijdraagt aan de veiligheid, richtte hij STROY op. Het bedrijf ziet veiligheid als basis en fundament voor een succesvolle toekomst. De mobiele high-tec datashredders van STROY zijn in staat op locatie alle soorten data dragers veilig en betrouwbaar te vernietigen tot miniscule eenheden waardoor er geen data meer leesbaar is.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security