Strategische samenwerking tussen Concur en IBM
07-05-2014
Deel dit artikel:

Strategische samenwerking tussen Concur en IBM


Concur heeft een strategisch samenwerkingsverband gesloten met IBM. Concur is de ontwikkelaar van de gelijknamige reisbeheer- en declaratiesoftware die door ruim 20.000 klanten in 150 landen wordt gebruikt. Samen bedienen deze klanten ongeveer 25 miljoen reizigers. IBM en Concur bieden de oplossingen nu gezamenlijk aan in de grootzakelijke markt.

IBM gaat Concurs cloud-gebaseerde toepassingen voor uitgavenbeheer actief promoten bij bestaande IBM Global Expense Reporting Solutions (GERS) gebruikers. Wanneer klanten overstappen op Concur, kunnen ze gebruik blijven maken van de expertise en ondersteuning van IBM’s Global Process Service (GPS) en Business Process Outsourcing (BPO) diensten.

Travel & Expense-diensten
IBM blijft Travel & Expense (T&E) backoffice-diensten leveren aan klanten die de oplossingen van Concur gaan gebruiken, als onderdeel van IBM’s brede portfolio van business process-toepassingen.

“Momenteel zien we een sterke verschuiving in de T&E-markt richting volledig geïntegreerd reisbeheer. Concur heeft daarin een leidende rol met zijn open platform dat inzicht biedt in het volledige reis- en kostenbeheer. Daarom is niet meer dan logisch om deze samenwerking aan te gaan en onze klanten de best mogelijke oplossing te bieden om de efficiëntie en effectiviteit van hun T&E-processen te verbeteren”, aldus Sandy Khanna, Global Practice Leader of IBM Global Process Services.

WH

Terug naar nieuws overzicht