Redactie - 08 mei 2014

Xirrus benoemt Don Scott tot International Channel Director


Xirrus, specialist in high-performance draadloze netwerken, benoemt Don Scott tot International Channel Director. Scott heeft meer dan 25 jaar ervaring in IT-sales, -marketing en -consultancy, en heeft bewezen krachtige, internationale partnerecosystemen te kunnen ontwikkelen.

In zijn nieuwe functie is Scott verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van het partnerprogramma van Xirrus buiten de Verenigde Staten. Daarnaast ziet hij erop toe dat Xirrus uitstekende ondersteuning en waardevolle programma’s biedt aan haar internationale partners.

Don Scott Xirrus LRScott deed onder meer ervaring op bij de EMEA-channelorganisatie van Aruba Networks, waar hij groeistrategieën ontwikkelde voor VAD-, VAR- en OEM-ecosystemen. Daarvóór leidde hij teams bij Nortel Networks en Avaya, waarbij het accent lag op de financiële sector met klanten als HSBC, ING, Deutsche Bank, RBS en Citigroup. Tot zijn indiensttreding bij Xirrus was Scott werkzaam als consultant voor innovatieve bedrijven die actief zijn op het snijvlak van wifi, mobiele-data-integratie en cloud computing.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!