Redactie - 08 mei 2014

Kroll Ontrack informeert ICT-dienstverleners over kansen datarecovery tijdens ICTVakdag


Kroll Ontrack, leverancier van producten en diensten voor data recovery, datamanagement en e-discovery, staat op maandag 12 mei op de ICTVakdag Beurs in de Jaarbeurs te Utrecht. De data recovery experts van Kroll Ontrack informeren bezoekers op stand 24 hoe zij klanten snel en eenvoudig uit de brand kunnen helpen om zo klanttevredenheid en de omzet te verhogen door succesvolle data recovery.

Binnen veel organisaties overheerst de begrijpelijke paniek als er bedrijfskritische gegevens of onvervangbare foto’s of video’s verloren zijn gegaan. ICT-dienstverleners kunnen een belangrijke rol spelen in het oplossen van deze problemen, ongeacht de oorzaak of complexiteit van het probleem, van onbedoeld wissen, virussen, systeemcrashes, valschade tot natuurgeweld. Hier gaat Kroll Ontrack op ICTVakdag op in.

Wat kan de ICT'er zelf?
Internationaal onderzoek laat zien dat ICT-dienstverleners data recovery zien als kans om additionele oplossingen te verkopen zoals IT services, back-up software, back-up hardware en vervanging van de hardware. Maar wat kan de ICT-er eigenlijk zelf en waar ligt de grens?

Op stand 24 staan de data recovery experts van Kroll Ontrack voor de bezoekers van de ICTVakdag klaar met antwoorden. Zij worden geïnformeerd over easy recovery software en de setup van een remote date recovery, de gevaren van SSD voor de beschikbaarheid van data, de recovery van RAID NAS SAN en virtuele systemen en het veilig wissen van data.

WH

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!