Redactie - 08 mei 2014

Westcon Group wordt distributeur voor Xirrus in de Benelux


Westcon Group wordt in de Benelux distributeur van de suite van wifi-oplossingen van Xirrus. De leverancier van high-performance draadloze netwerken, sluit hiervoor een Europese distributieovereenkomst met Westcon Group. Westcon Group is een value-added distributeur van oplossingen voor unified communications, netwerkinfrastructuren, datacenters en beveiliging.

“Elke organisatie moet haar klanten de beste draadloze ervaring bieden. Met high-performance wifi is het niet alleen mogelijk om tegemoet te komen aan klantverwachtingen. Er ontstaan ook commerciële mogelijkheden voor het leveren van nieuwe value-added diensten via het draadloze netwerk. Westcon Group staat bekend om zijn expertise op het gebied van netwerken en beveiliging. Het bedrijf is met zijn complementaire portfolio de distributeur die we nodig hebben om high-performance draadloze netwerken naar een hoger niveau te brengen”, aldus Shane Buckley, CEO van Xirrus.

“Voor resellers bieden installaties met een hoge dichtheid belangrijke marktkansen nu bedrijven zoeken naar manieren om allerlei online diensten aan hun klanten te bieden. Bij Westcon weten we welke uitdaging het kan zijn om in te spelen op connectiviteitseisen doordat het aantal gebruikers sterk fluctueert. Wij zijn blij dat Xirrus voor ons heeft gekozen, want de Xirrus-producten bieden de perfecte oplossing voor wat betreft schaalbaarheid en prestaties”, zegt Willem de Haan, senior vicepresident EMEA van de Westcon Group Security-divisie.

WH

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!