D-Link introduceert videobewakingscamera met Wireless AC-ondersteuning
09-05-2014
Deel dit artikel:

D-Link introduceert videobewakingscamera met Wireless AC-ondersteuning


D-Link introduceert met de DCS-2136L ‘s werelds eerste videobewakingscamera met ondersteuning voor Wireless AC. De mydlink-compatibele Wireless AC dag-/nachtcamera biedt kleine ondernemingen een aantal geavanceerde bewakings- en netwerkfuncties. Denk hierbij aan een LED met wit licht voor kleurenweergave in volledige duisternis en 802.11ac WiFi-connectiviteit.

De dag-/nachtcamera ondersteunt 802.11ac, waardoor gebruikers beschikken over de nieuwste draadloze standaard en de WiFi-compatibiliteit ook in de toekomst is gewaarborgd. Daarnaast biedt de nieuwe camera een grotere beschikbare bandbreedte, zodat er meer camera’s op het draadloze netwerk kunnen worden aangesloten. Voor extra flexibiliteit is de camera backwards compatible met 802.11n/b/g, zodat gebruikers hun huidige WiFi-standaard kunnen behouden zonder direct te moeten upgraden.

Colour Night Vision
De camera is voorzien van de nieuwe ‘Colour Night Vision’-technologie, die het apparaat in combinatie met een geïntegreerde witte LED in staat stelt om ook in volledige duisternis beelden vast te leggen in de kleurenmodus. Dit verbetert de identificatiekansen ten opzichte van standaard zwart/witte nachtbeelden. De zichtbare witte LED trekt daarnaast vaak de blik van indringers, waardoor deze recht in de camera kijken en beter herkenbaar zijn.

De dag-/nachtcamera kan stilstaande en bewegende beelden vastleggen met een resolutie tot 720p HD. Daarnaast stellen de ePTZ- en digitale zoom gebruikers in staat om de camera te draaien en gebieden tot tien keer te vergroten. Dit is handig voor de weergave van details bij de bewaking van grotere gebieden zoals een laaddok, opslagruimte of grote receptie.

Camerafeeds op afstand bekijken
Dankzij de ondersteuning voor mydlink kan de dag-/nachtcamera eenvoudig worden geïntegreerd in een bestaand netwerk. Via het mydlink portal kunnen gebruikers videostreams bekijken vanaf een pc, notebook, smartphone of tablet. De mydlink+ en gratis mydlink Lite app bieden op afstand toegang tot de camerafeeds. Ook zijn afstandsbedieningsopties beschikbaar waaronder bewegingsdetectie-instellingen, pinch-to-zoom, opties voor dag- en nachtweergave, tweerichtingsaudio, draaien en kantelen van livebeelden.

De D-Link Wireless AC-dag-/nachtcamera (DCS-2136L) is verkrijgbaar voor de adviesverkoopprijs van 279,95 euro inc. btw.

WH

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Video