Redactie - 12 mei 2014

Brocade optimaliseert technologie voor EMC VNXe3200 unified hybride storage-arrays en Data Domain


Brocade heeft zijn Fabric Vision-technologie geoptimaliseerd voor de nieuwe EMC VNXe3200 unified hybride storage-arrays en de EMC Data Domain-deduplicatiestoragesystemen. Deze zijn onlangs door EMC geïntroduceerd. De nieuwe EMC-oplossingen zijn uitsluitend via partners leverbaar en geïntegreerd in EMC VSPEX-systemen die via het EMC Business Partner Program geleverd worden.

Uitbreidingen op onderdelen van de Brocade Fabric Vision-technologie zijn een aanvulling op de Fibre Channel-connectiviteit van de twee nieuwe instapversies van de EMC-modellen. Hiermee is bedrijf in staat om Fibre Channel SAN’s in te zetten, die dezelfde hoogwaardige betrouwbaarheid, beschikbaarheid en prestaties leveren als de systemen die in gebruik zijn bij grote enterprises, aldus Brocade.

De Brocade Fabric Vision-technologie vereenvoudigt de setup en de dagelijkse werking van de nieuwe ECM-storage- en dataprotectiesystemen. Onderdeel is de Monitoring and Alerting Policy Suite-functionaliteit (MAPS). Met deze functionaliteit zijn de EMC Connectrix en Gen 5 Fibre Channel SAN-switches te beheren Aanpasbare dashboards bieden vroegtijdige meldingen van potentiële problemen en helpen IT’ers bij het visualiseren van de gesteldheid en prestaties van de fabric, aldus Brocade.

Brocade Network Advisor Professional, een onderdeel van de Brocade Fabric Vision-technologie, biedt nu nieuwe features voor het ondersteunen van middelgrote omgevingen. Het gaat om onder meer dual-fabric redundant paths tussen servers en storage voor het leveren van betrouwbaarheid en beschikbaarheid. De software ondersteunt tevens kleinere aantallen poorten, waardoor SAN’s geschikt zijn te maken voor optimale werking. De Brocade Fabric Vision-technologie en Brocade Network Advisor worden door EMC geleverd als Connectrix Manager Converged Network Edition (CMCNE).

Beschikbaarheid en prijs
De Brocade Fabric Vision-technologie is per direct beschikbaar en de nieuwe Brocade Network Advisor Professional-versie komt in het derde kwartaal van 2014 beschikbaar via EMC en zijn wereldwijde netwerk van channelpartners. Voor meer informatie en prijzen: www.emc.com.
 
Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!