Canopy biedt EMC VMware cloudplatform voor digitaal ondernemen
13-05-2014
Deel dit artikel:

Canopy biedt EMC VMware cloudplatform voor digitaal ondernemen


Canopy - een onderdeel van Atos dat is gespecialiseerd in cloud-services en gebruikmaakt van EMC- en VMware-technologie - heeft tijdens EMC World 2014 in Las Vegas haar strategie en producten gelanceerd voor het faciliteren van digitale ondernemen.

Canopy biedt hiervoor een cloud-platform waarop bestaande en nieuwe datatoepassingen via verschillende cloud-infrastructuren worden ontwikkeld, geïmplementeerd en beheerd. Canopy wil organisaties hierbij ondersteunen met haar nieuwe cloud-platform voor digitaal ondernemen.

Een nieuwe versie van Canopy Compose vormt de basis van het cloud-platform voor digitaal ondernemen. Hiermee kan IT de tijd, het risico en de kosten minimaliseren van het omschakelen naar digitaal ondernemen. Dit krijgt invulling door cloud services te creëren op basis van bestaande toepassingen. Deze kunnen naar een self-service portal worden gepubliceerd voor automatische implementatie. Bovendien kunnen IT-dienstverleners fungeren als intermediair van cloud services, door het flexibel implementeren van deze services en het beheer in verschillende Canopy- en andere clouds - zoals VMware vCloud Hybrid Service- terwijl het beheer en de facturering centraal via Canopy wordt uitgevoerd, zo meldt het onderdeel van Atos tijdens EMC World 2014.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hosting