Redactie - 12 mei 2014

COMPAREX, Agile Software en InfraControl zamelen 25.000 euro in voor Stichting KiKa


De Charly Foundation heeft EUR 25.000 ingezameld voor Stichting KiKa. De Charly Foundation is een stichting die opgericht is door COMPAREX, Agile Software en InfraControl. De stichting heeft als doel projecten met een sociaal-maatschappelijk karakter te initiëren of (financieel) te ondersteunen.

COMPAREX organiseerde op donderdag 8 mei een benefiet voetbaltoernooi waarbij de deelnemers konden spelen op de echte grasmat van de Amsterdam ArenA. 16 bedrijven schreven zich met een team in, waarbij het inschrijfgeld geheel ten goede kwam aan Stichting KiKa. De Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker.

Klanten, vendoren, partners en distributeurs
De teams bestonden uit klanten, vendoren, partners en distributeurs van COMPAREX. In 4 verschillende poules werden wedstrijden gespeeld op het speelveld van de Arena. Dit was voor alle deelnemers een unieke ervaring. Het toernooi ging verder via een knock-out fase, waarbij de spelers van Tech Data zich uiteindelijk tot winnaars van het toernooi kroonden. Andere deelnemende organisaties waren Cam IT Solutions, PQR B.V, BRAIN FORCE, Red Hat, IT-SL BV, Sparked, Talpa Holding, SPIE Nederland, EMC, PWC, Gemeente Amsterdam (Dienst Werk & Inkomen), Copaco Nederland BV, Microsoft en Heerema Marine Contractors Nederland SE.

Maarten van Montfoort, Director Services & CFO van COMPAREX Benelux mocht de cheque met de opbrengst overhandigen aan Rien Schimmel van Stichting KiKa. “Drie jaar geleden hebben wij de Charly Foundation in het leven geroepen, omdat wij van mening zijn dat onze organisatie ook een sociale en maatschappelijke functie dient te vervullen. Dit is de derde keer dat we dit toernooi organiseren. Nu voor het eerst op dé grasmat van de Amsterdam Arena, voor veel deelnemers een extra speciale ervaring. Ik ben ongelofelijk trots op de overweldigende belangstelling van onze klanten en partners en het geweldige bedrag van EUR 25.000 dat wij met hulp van hen aan Stichting Kika overhandigen. Ik wil alle deelnemende organisaties ontzettend bedanken voor hun steun en medewerking hierin”, aldus Van Montfoort.

Gemeente Amsterdam
Na de overhandiging van de cheque vanuit de Charly Foundation, kwam het team van Gemeente Amsterdam (Dienst Werk & Inkomen) nog met een verrassing. Binnen hun organisatie hadden zij een additionele inzamelingsactie opgezet. Dit resulteerde in een extra opbrengst ten behoeve van Stichting KiKa van nog eens ruim EUR 1.800. Een actie die bijzonder gewaardeerd werd door zowel COMPAREX als Stichting KiKa.

WH

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!