TomTom sluit partnership met Northgate Flexible Renting
13-05-2014
Deel dit artikel:

TomTom sluit partnership met Northgate Flexible Renting


TomTom Telematics gaat een partnership aan met leasemaatschappij Northgate Flexible Renting. Het Nederlandse bedrijf verzorgt voor de leasemaatschappij een nieuwe fleet management-dienst in Spanje, die klanten helpt te besparen op de fleet-exploitatiekosten.

De nieuwe dienst NorthgateData maakt gebruik van de voertuigvolgtechnologie van TomTom Telematics. De dienst stelt bedrijven in staat de productiviteit te verhogen, kosten voor brandstof en onderhoud te verlagen, en sneller te reageren op klanten door hen snelle toegang tot voertuiggegevens te bieden.

Total cost of fleet ownership
“Door samen te werken met TomTom, de marktleider in fleet management-systemen, kunnen we onze klanten nu toegevoegde waarde bieden door de total cost of fleet ownership te verlagen”, zegt Fernando Cogollos, Managing Director van Northgate Flexible Renting.

Leaseklanten van Northgate krijgen dankzij NorthgateData de mogelijkheid hun voertuigen realtime te lokaliseren, de dichtstbijzijnde voertuigen in te zetten voor werkzaamheden en rapportages over kilometrage en historisch voertuiggebruik in te zien. Dit helpt hen routes beter te plannen en de werktijd van de chauffeur te optimaliseren.

WH

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Deal