Redactie - 13 mei 2014

Tintri ondersteunt uiteenlopende hypervisors met nieuwe storage-oplossing


Tintri introduceert een oplossing die opslag combineert met gegevensbeheer op VM-niveau en ondersteuning voor platforms die gebruikmaken van uiteenlopende hypervisors. Tintri is leverancier van smart storage-oplossingen voor virtualisatie- en cloud-omgevingen.

Tintri VMstore is speciaal ontwikkeld voor gevirtualiseerde omgevingen. De oplossing biedt ondersteuning voor meer dan 100.000 virtuele machines. Hierop kunnen Microsoft SQL Server, Exchange, SharePoint, SAP en tal van andere bedrijfskritische databases, VDI-omgevingen en private cloud-implementaties van klanten draaien.

Meerdere hypervisors
Veel organisaties die over dit soort omgevingen beschikken maken reeds gebruik van uiteenlopende hypervisors. Uit een recente wereldwijde enquête van marktonderzoeksbureau IDC blijkt dat 59 procent van de respondenten gebruikmaakt van meer dan één hypervisor. Tintri speelt hier met Tintri VMstore op in.

De oplossing is voorzien van een native implementatie van Microsoft Server Message Block (SMB) 3.0. Ook is een ingebouwde integratie aanwezig met Microsoft System Center Virtual Machine Manager (SCVMM) en Hyper-V Manager.

WH

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!