Onderzoek: Hoe tevreden bent u over uw Dynamics ERP?
16-05-2014
Deel dit artikel:

Onderzoek: Hoe tevreden bent u over uw Dynamics ERP?


De Dynamics user group sluit zich aan bij het grootste, onafhankelijke ERP tevredenheidsonderzoek van Europa: "ERP in de praktijk". De groep legt zijn focus hierbij op de Microsoft Dynamics ERP oplossingen NAV en AX.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Trovarit/It-Matchmaker in samenwerking met de wetenschappelijke ondersteuning van de Universiteit van Aken, Duitsland. Het onderzoek moet een realistisch beeld geven van de mate waarin ERP-oplossingen voldoen aan de eisen en verwachtingen van gebruikers. Hierbij wordt niet zo zeer gekeken naar enkel functionele en technische aspecten, maar in het bijzonder ook naar de algemene ondersteuning van de bedrijfsprocessen en -strategie door de ERP-software.

Neem deel aan het onderzoek
Het onderzoek loopt tot eind juni. De Dynamics user group roept gebruikers op deel te nemen aan het ERP gebruikerstevredenheidsonderzoek en de oplossing die zij inzetten te beoordelen. Deelnemers ontvangen na afloop van het onderzoek in september 2014 een gratis exemplaar van de management samenvatting van het onderzoek. Hierin zijn ook de onderzoeksresultaten te vinden, inclusief de gedetailleerde beoordeling van de door de deelnemer beoordeelde oplossing.

De enquête kan hier ingevuld worden. Op de website van IT-Matchmaker is meer informatie over het onderzoek te vinden.

WH

Terug naar nieuws overzicht