Redactie - 16 mei 2014

Nimble Storage is verkrijgbaar bij Ingram Micro


IT-distributeur Ingram Micro is op Pan-Europees niveau de samenwerking aangegaan met Nimble Storage. Nimble Storage is een leverancier op het gebied van flash-optimized hybrid storage solutions en richt zich met name op het hogere MKB en Enterprise segment.

Met het optekenen van Nimble is het datacenter portfolio van Ingram Micro uitgebreid. De reden voor Nimble Storage om te kiezen voor Ingram Micro is gelegen in de dedicated Datacenter Teams. In de Benelux bestaat het Datacenter team uit 17 professionals. Daarnaast vormt Nimble een toevoeging op het HP networking & servers portfolio, APC backup UPS’en en Cisco UCS, waarbij Nimble als high end storage provider ideaal meeverkocht kan worden in de oplossing.

Kenneth Soechit (foto), Benelux Business Unit Manager Datacenter & Network infrastructure bij Ingram Micro, is blij met het optekenen van Nimble Storage. “Nimble is voor ons een meer dan waardevolle toevoeging op ons Advanced Solutions portfolio. Value vendoren en resellers weten ons steeds beter te vinden en de komst van Nimble is daarvan een logisch gevolg. De synergie met bijv. HP en Cisco is evident en op die wijze kunnen we op meerdere vlakken de krachten bundelen.”
 
Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!