Redactie - 20 mei 2014

EPiServer vernieuwt EPiServer Find


EPiServer, leverancier van oplossingen voor e-commerce en digital marketing, introduceert de nieuwste release van EPiServer Find. De innovatieve zoekoplossing EPiServer Find helpt bedrijven met het tonen van relevante content, het verhogen van klantloyaliteit en het verbeteren van conversie op e-commerce en digital marketing websites.

Bedrijven kunnen met EPiServer Find inspelen op het zoekgedrag van consumenten door middel van automatisch gegenereerde landingpagina's, die voor de zoekmachines geoptimaliseerd worden. De informatie op die pagina's is gebaseerd op gecategoriseerde gegevens uit het content management systeem en op editorial content. Zo missen bedrijven nooit een kans om de juiste informatie te bieden aan de klant en zo hun bedrijfsresultaten te verbeteren.

Eisen en wensen van consumenten
Ook kunnen organisaties content afstemmen op de specifieke eisen en wensen van consumenten. Elke klant heeft een andere behoefte en zoekt andere producten of diensten. Door relevante, gepersonaliseerde content, die automatisch wordt gegenereerd, te kunnen bieden, wordt de klantervaring geoptimaliseerd en loyaliteit gecreëerd. Uiteindelijk wordt de retentie en de conversie van een website door die loyaliteit vergroot.

Bedrijven zijn daarnaast in staat met EPiServer Find de conversie van content en websites verhogen door automatische suggesties te geven aan websitebezoekers. Deze functie leert van eerder gedrag, gerelateerde opdrachten en houdt rekening met de meest populaire zoekopdrachten. Op die manier komt de beste content bovenaan de resultatenlijst te staan. Ook nieuwe content wordt continu geanalyseerd en aangeboden aan de juiste klant.

Analyseren
Tot slot kunnen organisaties zoekopdrachten, -gedrag en -resultaten analyseren in een geheel vernieuwde omgeving. EPiServer biedt de marketeer daarbij de kans om verdere optimalisatie van de website te realiseren. Daar komt bij dat marketeers op basis van de geleverde inzichten hun zakelijke beslissingen kunnen formuleren of aanpassen. Door de oplossing kunnen bedrijven binnen no-time een probleem omzetten in een oplossing, die zorgt voor een optimale klantervaring.

WH

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!