Cisco introduceert drie nieuwe ‘collaboration’-producten
20-05-2014
Deel dit artikel:

Cisco introduceert drie nieuwe ‘collaboration’-producten


Cisco kondigt drie nieuwe ‘collaboration’-producten aan, die nauw met elkaar samenwerken, zonder dat de techniek de gebruiker in de weg zit. Twee van deze producten zijn bedoeld voor op het bureau, de derde bevindt zich in de cloud.

Bedrijven weten dat visueel contact zorgt voor een versterking van de relatie met degenen met wie wordt samengewerkt. Cisco stelt dat bedrijven daarvoor de middelen beschikbaar stellen willen stellen aan hun werknemers, maar wel tegen een acceptabele prijs en zonder gedoe met techniek.

Visueel samenwerken
Met de de DX70 en DX80 ‘desktop collaboration devices’ kunnen bedrijven snel en gemakkelijk visueel samenwerken, waardoor het bedrijf sneller resultaten kan boeken – en tegen een prijs die dit mogelijk maakt voor iedere werknemer. De op Android gebaseerde DX70 en DX80 bieden toegang tot alle belangrijke hulpmiddelen en applicaties die doorgaans voor samenwerken worden gebruikt.

De DX70 en DX80 beschikken over grote aanraakschermen en brengen in één apparaat Cisco’s diepgaande ervaring met HD video, high-end audio en webconferencing, plus geïntegreerde bedrijfsapplicaties en webbrowsing samen.

Android
Beide apparaten draaien onder het Android-besturingssysteem en bieden een architectuur die zich in de praktijk heeft bewezen. Daarnaast kunnen derden applicaties ontwikkelen voor specifieke behoeften, zoals een whiteboard-applicatie, of een integratie met een CRM-tool of een verticale applicatie.

De DX80 beschikt over Intelligent Audio een gloednieuwe voorziening die er voor zorgt dat de persoon ‘aan de andere kant’ alleen het gesprek hoort, zonder omgevingsgeluiden.

Flexwerkplekken
De DX70 en DX80 zijn zeer geschikt voor flexwerkplekken. Zodra een gebruiker zijn logingegevens invoert, laadt het apparaat automatisch de instellingen, contactlijsten en gesprekshistorie van de desbetreffende gebruiker.

WH

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Video