Pronovus distribueert SimpliVity in Benelux

Pronovus distribueert SimpliVity in Benelux

Pronovus distribueert SimpliVity in Benelux

23-05-2014

Pronovus distribueert SimpliVity in Benelux


SimpliVity en Pronovus zijn een partnership aangegaan voor de distributie van SimpliVity in de Benelux. Simplivity is opgericht met als doel om het IT-beheer van Data Centers te vereenvoudigen door gebruik te maken van een geheel nieuwe architectuur die het mogelijk maakt om server-, storage- en netwerktechnologie samen te voegen in schaalbare en makkelijk te beheren bouwblokken.

Bob Dielis (foto), managing director van Pronovus is verheugd met het partnership: “SimpliVity biedt een revolutionaire data-architectuur die IT-organisaties in staat stelt om eenvoudig een infrastructuur Data Center omgeving te implementeren. SimpliVity biedt alles-in-1 datacenter bouwblokken, onder de naam Omnicube. Het traditionele datacenter zoals wij dat nu kennen zal compleet gaan veranderen”.

SimpliVity is de winnaar van “Best of VMworld 2013 in San Francisco in de categorie Storage en Backup voor gevirtualiseerde omgevingen” en heeft in maart 2014 voor de tweede keer op rij van CRN een rating van 5 sterren gekregen. De missie van SimpliVity is het vereenvoudigen van de IT-infrastructuur. SimpliVity levert een datastructuur en platform architectuur welke is ontworpen om de functionaliteit te leveren die voorziet in de behoefte van de gevirtualiseerde en cloud-enabled IT-omgevingen. SimpliVity's OmniCube combineert server en storage-functionaliteit, samen met aanzienlijk geavanceerde functionaliteiten die tot vandaag geleverd werden door tal van uiteenlopende merken. Dit alles tegen een hele goeie TCO. Daarnaast wordt de complexiteit van het beheer enorm verlaagd. De OmniCube systemen worden ingezet in een netwerk van twee of meer appliances met als doel het creëren van een OmniCube Global Federation, die een efficiënte data verplaatsing, resource sharing, en schaalbaarheid mogelijk maakt.

Strategische samenwerking
Carel Bak, Directeur Noord Europa van SimpliVity: Wij hebben gekozen voor een strategische samenwerking met “Pronovus gebaseerd op hun brede marktaanpak en expertise. Wij blijven ons concentreren op continue verbetering en uitbouwen van onze marktpropositie. Daarbij hoort een IT channel gateway als Pronovus die ons intensief helpt in de markt en bij klanten. Een vernieuwende distributeur als Pronovus past perfect bij ons innovatieve bedrijf.”
 
Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage