Redactie - 27 mei 2014

Fast Lane en ITGilde geven IT- en vaardigheidstrainingen in de avond


IT-opleider Fast Lane en aanbieder van UNIX-consultancydiensten ITGilde bundelen de krachten en introduceren een aanbod aan IT- en vaardigheidstrainingen in de avond.


De avondtrainingen bieden IT-professionals, zowel professionals die in loondienst werkzaam zijn als zelfstandig professionals, de mogelijkheid om overdag de dagelijkse werkzaamheden uit te voeren en in de avond in groepsverband trainingen te volgen ter voorbereiding op het behalen van een certificering.

"De IT-professional van vandaag wil graag trainen op een manier en op momenten die hem of haar het beste uitkomen", aldus Herman Goedman, directeur Fast Lane. "Om deze reden was het bij Fast Lane al mogelijk om online trainingen te volgen en om deel te nemen aan opleidingsprogramma's die klassikale training en zelfstudie combineren. De avondtrainingen vormen hier een aanvulling op. Op deze manier maken we de keuze voor zowel de IT-professional als de werkgever zo groot mogelijk."

Pieter Izeboud, directeur ITGilde, vult aan: "Voor zelfstandig IT-professionals is het behalen en behouden van certificeringen van cruciaal belang. Door het behalen van een certificering verbetert de professional immers zijn of haar concurrentiepositie. De trainingen die voorbereiden op die certificeringen vinden echter vrijwel altijd overdag plaats, precies wanneer de zelfstandig professional aan het werk wil zijn. Door het volgen van trainingen in de avond houdt de professional zijn kennis op peil en verliest hij geen declarabele uren."

De avondtrainingen van Fast Lane en ITGilde vinden plaats vanaf 18.00 uur op basis van maximaal 1 avond per week. Onderdeel van het aanbod aan avondtrainingen zijn onder andere Cisco-, SUSE-, Microsoft-, ITIL-, Prince2-, Scrum-, CISSP- en diverse vaardigheidstrainingen. Ook de bijbehorende examens vinden in de avonduren plaats.

Voor meer informatie: http://www.itgilde-academy.nl/overzicht_en_aanmelden/

Door: Witold Kepinski

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!