Redactie - 29 mei 2014

Symantec introduceert Norton Small Business voor kleinbedrijf


Symantec introduceert de Norton Small Business securityoplossing voor het kleinbedrijf. Een Norton Small Business-abonnement helpt bedrijven meerdere apparaten te beschermen en deze te controleren op beveiligingsrisico's vanuit één locatie met behulp van Norton Management.

Wanneer de klant een Norton Small Business-abonnement voor zijn bedrijf heeft, kunnen collega's worden uitgenodigd om een Norton-beveiligingsproduct op hun apparaten te installeren. Het aantal apparaten waarop de gebruiker een Norton-beveiligingsproduct kunt installeren hangt af van de licentie die is gekocht. Als er bijvoorbeeld een Norton Small Business-abonnement met een licentie voor vijf gebruikers is gekocht, dan kan de gebruiker het Norton-beveiligingsproduct op vijf apparaten installeren zoals op een desktopcomputer, laptop, tablet en smartphone.

Als de klant al een Norton One-lidmaatschap heeft, kan deze de 24/7 ondersteuning uitbreiden naar beveiliging van zijn kleinbedrijf. Wanneer de klant zich aanmeldt bij de Norton Management-portal, kan deze alle producten en apparaten zien die in zijn of haar account zijn geregistreerd.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!