Redactie - 05 juni 2014

Acer pakt tijdens Computex beurs uit met nieuwe smartphones, tablets en een wearable


Acer heeft op de Computex beurs in Taiwan de nieuwe Acer Liquid E600 aangekondigd. Dit is een elegante en krachtige smartphone voor liefhebbers van digitale media en entertainment. Met dit toestel voegt Acer mogelijkheden voor 4G-LTE aan haar portfolio toe.

Acer heeft verde de nieuwe Acer Liquid E700 smartphone aangekondigd, die is gericht op globetrotters die een krachtige batterij nodig hebben om gelijke tred te houden met hun drukke levensstijl. De Acer Liquid E700 is goed voor 60 dagen stand-by, 12 uren video afspelen, 100 uren muziek of 24 uur gesprekstijd. Zo blijven gebruikers lange tijd verbonden met vrienden, familie en de nieuwste entertainment.

Acer introduceerde ook op de Computex de Liquid Leap als eerste wearable device. De touchscreen smartband is voorzien van fitness-tracking, telefoon/SMS-melding en muziekregeling en zal in eerste instantie samen met de Acer Liquid Jade smartphone worden verkocht in geselecteerde markten. De nieuwe smartphone is ultradun met een fraai afgerond design, een HD-scherm met IPS en Zero Air Gap technologie en geweldige cameraprestaties. Met de introductie van de Acer Liquid Leap biedt Acer nu een uitgebreid assortiment van touch-apparaten met een scherm van 1-inch tot 32-inch voor de verschillende wensen van de klant.

Acer ook de Acer Liquid Z_200 smartphone aan die is ontworpen voor gebruikers die hun telefoon willen upgraden, voor eerste gebruikers of gebruikers die een tweede telefoon willen. Verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren om de persoonlijkheid van gebruikers te accentueren. Ontworpen voor gebruikers van alle leeftijden met een beperkt budget of die op zoek zijn naar een tweede of vakantietoestel. Deze smartphone met 4-inch WVGA-scherm met optionele DualSIM is de ideale compacte, kleurrijke en gebruiksvriendelijke Android 4.4 ( KitKat) smartphone. Daarnaast wordt een indrukwekkende geluidservaring geleverd via DTS Studio Sound, een optie die eerder alleen beschikbaar was op Acer mainstream smartphones. De compacte Acer Liquid Z_200 past precies in de palm van je hand en is voorzien van een optionele flipcover waarmee gebruikers de cover alleen hoeven open te klappen om hun smartphone aan te zetten.

Acer introduceerde toto slot de Acer Iconia Tab 8, een compacte 8-inch tablet met Full HD-scherm met IPS en Zero Air Gap technologie en Intel® Atom quad-core processor voor een snelle en overweldigende multimedia-ervaring. De Iconia Tab 8 heeft een eenvoudig en elegant design met een verfijnde achterkant in metallic zilver en een slank profiel dat er geweldig uit ziet en comfortabel in één hand past. De hoge waarde, het stijlvolle design en de grote functionaliteit maken deze tablet aantrekkelijk voor jonge gebruikers of moderne gadgetliefhebbers, aldus Acer.
 
WK


 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!