DPA Group neemt failliet B-Able voor onbekend bedrag over
05-06-2014
Deel dit artikel:

DPA Group neemt failliet B-Able voor onbekend bedrag over


DPA Group neemt de bedrijfsactiviteiten over van B-Able, een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van business information security dat op 28 mei failliet werd verklaard.

Eerder werd vanwege onoverkomelijke verschillen tussen management, de samenwerking van Argent Consulting en B-Able, genaamd 'B-Able Argent Consulting' beëindigd.

De activiteiten van B-Able worden ondergebracht bij onderdeel DPA IT Security. De financiele details van de transactie worden niet vermeld. "Naar verwachting zal de overname, die een beperkte omvang heeft, direct bijdragen aan de winstgevendheid van DPA", meldt het bedrijf in het begeleidend persbericht. "De overname van B-Able past uitstekend in de groeistrategie, waarbij DPA haar positie als specialistenspecialist wil versterken", licht DPA-Chief executive officer Eric Winter toe. "De overname van B-Able zorgt, naast verbreding van onze activiteiten in het segment Techniek & ICT, voor versterking van onze business unit DPA IT Security," zo meldt DPA.


Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security