Microsoft Education Partner Awards 2014 uitgereikt
06-06-2014

Microsoft Education Partner Awards 2014 uitgereikt


Microsoft heeft tijdens een feestelijk evenement de Microsoft Education Partner Awards 2014 uitgereikt. Met de derde editie van deze jaarlijkse awards uitreiking wil Microsoft haar waardering uitspreken voor Nederlandse partners die in het afgelopen jaar bijzondere of innovatieve oplossingen op het gebied van het onderwijs hebben ontwikkeld op basis van Microsoft-technologie.

De Microsoft Education Partner Awards worden uitgereikt in zes categorieën. De winnaars van 2014 per categorie zijn; Brainforce (Solution Partner of the Year), Advantive (System Integrator of the Year), Breinwave (Cloud Partner of the Year), Skool (Training Partner of the Year), Acer (Hardware Partner of the Year) en Winvision (Innovator of the Year).

Eduard Beck, Manager Education van Microsoft Nederland, uitte de behoefte om samen met de partners impact te maken in de onderwijsmarkt en benadrukte de kans voor partners om hun klanten te helpen technologie als middel te zien om leren te stimuleren.
“Door samenwerken van partners in het onderwijs en instroom van nieuwe innovatieve partijen kan er daadwerkelijk impact gemaakt worden en is de echte verandering naar levenslang leren binnen handbereik.”

De genomineerden voor de Microsoft Education Partner Awards 2014 waren:

Solution Partner of the Year: Brainforce, Onwijs en Skool;

System Integrator of the Year: Advantive, Brainforce en KPN;

Cloud Partner of the Year: Breinwave, Sogeti en Switch ICT.

Training Partner of the Year: Skool, Edutrainers en FitinIT

Hardware Partner of the Year: Acer, Switch, Winvision

Innovator of the Year: Winvision, Heutink ICT en Skool.


Door: Witold Kepinski

 
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage