NETGEAR biedt levenslang garantie en 24/7 technische ondersteuning op zakelijke producten
10-06-2014
Deel dit artikel:

NETGEAR biedt levenslang garantie en 24/7 technische ondersteuning op zakelijke producten


NETGEAR heeft de garantie en dekking voor klantenondersteuning uitgebreid voor veel van haar businessclass producten, waaronder de ProSafe productlijn van switches, firewalls, draadloze controllers en access points, evenals de businessclass ReadyNAS en ReadyDATA opslagproducten. Hiermee biedt NETGEAR levenslange technische ondersteuning gedurende 24 uur per dag aan haar klanten.

Om haar klanten nog sneller en efficiënter van dienst te kunnen zijn biedt NETGEAR bovendien nu verzending op de volgende werkdag. Deze dekking gaat gelijk op met de lengte van de hardwaregarantie op zakelijke producten. Zo zullen de ProSafe switching-, wireless- en firewallproducten met levenslange hardwaregarantie nu ook van gegarandeerde verzending op de volgende werkdag worden voorzien. Businessclass ReadyNAS en ReadyDATA opslagproducten, die al 5-jarige beperkte hardwaregarantie bieden, worden nu ook voorzien van een 5-jarige gegarandeerde verzending op de volgende werkdag.

Rond-de-klok

Dit gestroomlijnde beleid zal tijd besparen en de processen voor klanten en resellers verder vereenvoudigen, aldus John McHugh, Senior Vice President en General Manager NETGEAR Commercial Business Unit: “Bij NETGEAR hebben we vertrouwen in de kwaliteit en de betrouwbaarheid van onze producten. De uitgebreide garantie met het rond-de-klok ondersteuningsprogramma voor onze zakelijke producten laat dat vertrouwen ook zien aan onze klanten, systeemintegratoren en channelpartners," zegt J. "We willen het zo eenvoudig mogelijk voor ze maken als ze hulp nodig hebben bij het installeren en gebruiken van onze producten, ongeacht de tijdzone. Met ons nieuwe garantiebeleid willen we onze klanten nog duidelijker maken dat we er zijn om ze te helpen."

De nieuwe NETGEAR garantie is van kracht op de betreffende producten die op of na 1 juni 2014 zijn gekocht.

Door: Witold Kepinski
 
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

MKB