ICT-zorgspecialist Minddistrict krijgt hoge notering in MKB Innovatie Top 100 2014
12-06-2014
Deel dit artikel:

ICT-zorgspecialist Minddistrict krijgt hoge notering in MKB Innovatie Top 100 2014


Onlangs presenteerden de Kamer van Koophandel, Mercedes-Benz en NRC Media voor de negende keer de ranglijst met 100 concrete innovaties die het Nederlandse Midden- en Kleinbedrijf heeft gerealiseerd. De hoogste notering van ICT-bedrijven is voor Minddistrict (19e plaats).

Minddistrict maakt zorg mogelijk via mobiel en internet. Zorginstellingen kunnen het e-healthplatform van Minddistrict inzetten bij de behandeling van hun cliënten. Cliënten kunnen thuis en in eigen tijd aan hun gezondheid werken. Dit noemt Minddistrict seamless health. Zorg wordt zo onderdeel van het dagelijks leven van een cliënt.

Persoonlijk contact is de basis voor een goede behandeling. Seamless health versterkt de behandelrelatie tussen behandelaar en cliënt. Het e-healthplatform van Minddistrict ondersteunt de professional en biedt aanvullende therapeutische tools. De cliënt wordt meer betrokken bij de eigen behandeling en schrijft successen ook meer aan zichzelf toe. Cliënten werken via online en apps aan het realiseren van een duurzame gedragsverandering. Seamless zorg is een combinatie van gesprekken met de therapeut, via video of berichten.

Bekijk de MKB Innovatie Top 100 lijst hier

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

MKB