Redactie - 11 juni 2014

Truphone ondersteunt Volvo Ocean Race


Truphone, de zakelijke mobiele provider voor internationaal bellen en internetten, maakt bekend de officiële leverancier te worden voor de wereldwijde mobiele communicatie tijdens de Volvo Ocean Race. De technologische samenwerking met de Volvo Ocean Race is onderdeel van Truphone’s wereldwijde sportsponsorstrategie.

Truphone zal door middel van Truphone World-dekking zorgen voor optimale mobiele communicatie zonder geografische restricties, zodat medewerkers altijd en overal met elkaar verbonden zijn en de exacte vaarkoersen te allen tijde kunnen worden bepaald. De medewerkers van de Volvo Ocean Race zullen gebruik maken van Truphone World. Dit is een mobiele abonnement dat dataroaming en hoge internationale belkosten afschaft in 66 landen. Het abonnement stelt Truphone-klanten in staat telefoons en tablets in deze landen op precies dezelfde manier te gebruiken als ze thuis zouden doen en met een 24/7-service. Dit vanuit één bundel, met één tarief.

De technologische samenwerking met de Volvo Ocean Race is onderdeel van een Truphone’s wereldwijde sportsponsorstrategie. Truphone is technologiepartner van het Formule 1 Caterham-team en kondigde begin juni aan de hoofdsponsor van Vitesse te worden.

Door: Witold Kepinski



Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!