Redactie - 13 juni 2014

Kristof Vanderstraeten wordt commercieel directeur Cloud Security Barracuda EMEA


Barracuda Networks, leverancier van ICT-beveiliging en –opslag, heeft Kristof Vanderstraeten (foto) heeft benoemd tot commercieel directeur Cloud Security voor de regio EMEA.

Het gaat om een nieuwe functie die is gericht op de verdere ontwikkeling en groei van de publieke cloud-activiteiten van Barracuda. In zijn nieuwe rol zal Vanderstraeten nauw samenwerken met grote cloud-aanbieders aan de implementatie van de beveiligingsoplossingen van Barracuda in hun publieke clouds.

Vanderstraeten was voor zijn nieuwe functie zes jaar actief bij Barracuda als commercieel directeur voor de Benelux, Frankrijk en Noord-Afrika. In deze periode was hij verantwoordelijk voor de uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten en het team van Barracuda in deze regio’s. In zijn nieuwe rol zal hij verder blijven bijdragen aan de groei van de onderneming.

Als commercieel directeur Cloud Security voor de regio EMEA heeft Vanderstraeten de taak om samen te werken met de Europese teams van aanbieders van publieke clouds zoals Microsoft Azure en Amazon Web Services (AWS). Hij zal daarnaast leiding geven aan trainingprogramma’s voor de technische en verkoopteams van kanaalpartners die de beveiligingsoplossingen van Barracuda verkopen en met hun eigen publieke clouds integreren.

Door: Witold Kepinski
 
 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!