Qi ict lanceert webi-lunch
16-06-2014
Deel dit artikel:

Qi ict lanceert webi-lunch


Op 2 juli a.s. zal Qi ict het eerste webinar in Nederland verzorgen, waarbij een lunch wordt geserveerd. Marketing manager Servie Janssen kwam op dit idee door de bestaande Lunch’n Learn evenementen te combineren met een webinar. “Qi ict organiseert al jaren seminars en Lunch ’n Learns, waarbij product en thema presentaties worden gegeven, en waarbij het serveren van een kwalitatief goede lunch een must is, dat hoort er gewoon bij” aldus Servie Janssen.

“Tegelijkertijd merken we ook dat het moeilijker wordt om mensen voor een dagdeel uit hun organisatie weg te krijgen, dan is een webinar een fantastisch middel om een stuk kennis aan relaties over te dragen” vervolgt hij.

“Tegenwoordig kun je met allerlei webinar-technologie een ‘near-live’ experience krijgen, met een presentatie, beeld en geluid van de spreker, chat-interactie etc. Maar toch ontbrak er iets, en dat was de lunch: dankzij een samenwerking met thuisbezorgd.nl zijn we nu in staat om dat ontbrekende element aan het webinar toe te voegen. De marketing manager van thuisbezorgd.nl was meteen enthousiast.” zegt Servie Janssen.

De reacties van relaties op het initiatief zijn lovend. Het aantal aanmeldingen is ruim het dubbele van een webinar zonder lunch. “Ik heb een aantal klanten over de webi-lunch gesproken, en de reacties varieren van ‘briljant’ tot ‘sympathiek’, we gaan hier zeker mee door “, aldus Rik van Winzum (foto), Director of Strategy & Business Development van Qi ict.

WK

 

Terug naar nieuws overzicht