Redactie - 13 juni 2014

NetApp Nederland 2014 Partner Awards zijn uitgereikt


De winnaars van de NetApp Nederland 2014 Partner Awards zijn bekend. De awards werden tijdens de jaarlijkse NetApp Partner Awards in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum aan de winnaars uitgereikt.

De NetApp Nederland 2014 Partner Awards zijn uitgereikt aan de partners van NetApp die het afgelopen jaar met aantoonbaar succes de storage- en datamanagementsystemen van NetApp aan hun klanten hebben geleverd. Hiermee hebben zij een belangrijke bijdrage geleverd om de business van hun klanten tot een hoger niveau te tillen en daarmee hun omzet en productiviteit te laten toenemen.

2014 NetApp Nederland Partner Awards Winnaars:

2014 - Partner of the Year - Proact
2014 - Distributor of the Year - Avnet Technology Solutions
2014 - Solution Partner of the Year - PQR
2014 - 2014 - FlexPod Partner of the Year - Imtech ICT
2014- Cloud Partner of the Year - ASP4all
2014 - GT Partner of the Year - BRAIN FORCE
2014 - Marketing Partner of the Year - SLTN

De uiteindelijke winnaars zijn gekozen door het Nederlands management team van NetApp, waarin vertegenwoodigers van sales, channel, marketing en techniek zitten. In alle categorieën toonden de winnaars een overtuigende go-to-market strategie, klanten en/of segment focus en kennis van de NetApp productportfolio. Peter Wilbrink (foto), Director Sales NetApp Nederland: “Onze channel partners blijven ons continu verbazen met hun aanhoudende inzet en hebben dit jaar wederom bewezen een sleutelrol te vervullen in het succes van NetApp. Het is ongelofelijk dankbaar om hier elk jaar opnieuw bij stil te mogen staan tijdens onze Partner Awards. De relaties met onze partners zijn voor ons van het grootste belang en het is dan ook geweldig om te zien dat zij succesvol blijven in het vinden van nieuwe samenwerkingen en het betreden van nieuwe markten met oplossingen van NetApp.”

Door: Witold Kepinski



Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!